Thuiskantoor inrichten

We ontkomen er niet meer aan. Thuiswerken wordt steeds vaker de norm en het is eigenlijk ‘normaal’ geworden. Thuiswerken heeft natuurlijk voordelen maar ook een aantal nadelen. Het is in ieder geval erg belangrijk om uw thuiskantoor net zo goed in te richten als uw kantoor op werk. Gelukkig hebben wij hier de juiste oplossing voor gevonden. Wij bieden namelijk verschillende tweedehands kantoormeubelen waarmee u het thuiskantoor volledig kan inrichten. Een fijne werkplek is namelijk het halve werk... of was het nou een goed begin is het halve werk? Voor ons in ieder geval beide correct! 

Waarom thuiskantoor inrichten zo belangrijk is

Thuiswerken voelt natuurlijk anders dan wanneer u op kantoor aan het werk bent, maar juist daarom is het erg belangrijk om uw thuiskantoor zodanig in te richten dat u niet eens merkt dat u thuis bent. Een thuiskantoor inrichten is meer dan alleen een tafel en een stoel neerzetten. Wij bieden daarom verschillende soorten tweedehands bureautafels en tweedehands bureaustoelen om in ieder geval de basis van uw thuiskantoor neer te zetten. 

De belangrijkste reden voor een goed thuiskantoor is om lichamelijke klachten te voorkomen. U moet immers ook thuis comfortabel, flexibel en gezond aan de slag gaan. Daarnaast helpt het inrichten van uw thuiskantoor ook bij de creativiteit en productiviteit. Genoeg redenen om uw thuiskantoor zo goed als mogelijk in te richten dus. 

De beste artikelen om je thuiskantoor in te richten 

Bij officemeubels krijgt u waar voor uw geld. U kunt namelijk tot wel 70% besparen van de nieuwprijs als u uw thuiskantoor inricht bij ons. Dit betekent dat u met een beperkt budget al een volledig thuiskantoor kunt inrichten. Daarnaast zijn al onze producten niet zomaar tweedehands artikelen maar deze zijn er in verschillende condities. Sommige meubels zijn zo goed als nieuw en sommige artikelen hebben wat gebruikssporen. Het voordeel van onze shop is dat de prijzen afhankelijk zijn van de conditie. U bepaalt dus eigenlijk zelf hoeveel u wilt uitgeven om uw thuiskantoor in te richten. Al onze artikelen zijn beoordeeld tussen de 1 en 5 sterren. 

Thuiskantoor inrichten & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wist u dat als u, uw thuiskantoor inricht bij Officemeubels tegelijkertijd ook duurzaam bezig bent? Door gebruikte kantoormeubelen te gebruiken voor uw thuiskantoor draagt u een steentje bij aan het MVO. Op deze manier houden we met zijn alle rekening met de toekomst van milieu, de aarde en de mensheid. 

Compleet thuiskantoor inrichten 

U kunt ook bij ons terecht voor een complete thuiskantoor. Denk bijvoorbeeld aan een bureaustoel, bureau, ladeblok en eventueel archiefkast. Bij het maken van verschillende combinaties van dezelfde lijn krijgt u ook nog eens een aantrekkelijke korting. Met een compleet thuiskantoor hoeft u ook niet meer alles apart uit te zoeken. Neem snel een kijkje op onze complete werkplekken pagina en stel uw complete thuiskantoor samen. 

Uw thuiskantoor inrichten bij Officemeubels

Voor het inrichten van uw thuiskantoor bent u bij officemeubels aan het juiste adres. Al onze artikelen zijn scherp geprijsd, krijgen allemaal een uitgebreide kwaliteitscontrole en u bent altijd welkom in onze showroom om de artikelen eerst even te bekijken. 

Heeft u nog vragen over een product of wilt u een compleet thuiskantoor inrichten maar komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op of bel naar +31 6 423 368 98