2e hands kantoormeubelen

Grote collectie 2e hands kantoormeubelen bij Officemeubels

2e hands kantoormeubelen
Officemeubels is de specialist van Nederland voor iedereen die op zoek is naar 2e hands kantoormeubelen. Alle soorten meubelen die u nodig heeft voor kantoor, magazijn of thuiswerkplek kunt u tegen uiterst voordelige prijzen bij ons vinden. Vanzelfsprekend voldoen alle meubelen aan de huidige Arbo-normen en indien u dit wenst, kunnen wij aanpassingen maken om de meubels geschikt te maken voor uw kantoor of werkplek. Zo koopt u bij Officemeubels dus altijd tweedehands kantoormeubelen op maat. Op onze website kunt u zien wat wij op dit gebied allemaal in de aanbieding hebben. Als u eerst in onze showroom wilt langskomen om zich te oriënteren, dan kan dat natuurlijk ook. Officemeubels is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8 tot 17 uur. Wij zijn gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk, tussen Leiden en Alphen aan den Rijn.

 

Bekijk onze tweedehands kantoormeubelen

Volledige bedrijfsinrichting met 2e hands kantoormeubelen mogelijk

Het uitgebreide aanbod dat wij hebben, stelt ons in staat om voor elke kantooromgeving de juiste meubelen te leveren. Hierbij kunt u denken aan meubilair voor vergaderruimtes en directiekamers, maar wij zijn tevens in staat om een complete inrichting voor een bedrijfsrestaurant of callcenter te leveren. Uit het assortiment 2e hands kantoormeubelen dat Officemeubels te koop heeft, kunnen wij voor alle mogelijke bedrijfs- en kantoorruimtes de juiste inventaris samenstellen. Ook al heeft u voor de inrichting van een werkruimte honderd dezelfde bureaustoelen nodig, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Daarnaast heeft Officemeubels in de collectie onder meer tweedehands bureaus, kasten, ladeblokken, tafels, kapstokken, scheidingswanden, postbakjes, stekkerblokken, voetenbankjes, folderrekken en wachtruimtebankjes. Welke meubelen u dus ook zoekt, wij kunnen ze leveren!

 

Bekijk onze tweedehands bureau's

2e hands kantoormeubelen - bureau

2e hands kantoormeubelen in nieuwstaat

2e hands kantoormeubelen - bureaustoel
Wanneer u voor de meubilering van een kantoor, werkplek of ontvangstruimte meubelen bij Officemeubels koopt, dan kunt u erop rekenen dat u duurzame en allround inzetbare meubels koopt. De 2e hands kantoormeubelen die u bij ons kunt kopen bevinden zich veelal in een perfecte staat, zodat deze bruikbaar zijn voor al uw huidige en toekomstige werknemers. Als dit nodig is, verzorgen wij de nieuwe stoffering van tweedehands bureaustoelen, maar ook andere kantoormeubelen worden gecontroleerd en gereinigd voordat ze in onze showroom terechtkomen. Bij bureaustoelen is het bijvoorbeeld van belang dat deze op alle punten verstelbaar zijn, van de hoogte en stand van het zitvlak tot de afstelling van de rug- en armleuningen. Op die manier is de stoel voor iedere medewerker geschikt te maken. Dit is met name praktisch wanneer de medewerkers geen vaste werkplek hebben, als een kantoorruimte een wisselende personele bezetting heeft of wanneer in ploegendiensten wordt gewerkt. En waarom zou u veel geld uitgeven aan een nieuwe inrichting als u hetzelfde resultaat ook met 2e hands kantoormeubelen kunt bereiken?

 

Bekijk onze tweedehands bureaustoelen

De voordelen van 2e hands kantoormeubelen

Kiezen voor onze 2e hands kantoormeubelen betekent dus in geen geval dat u uw werknemers met ondermaats meubilair opzadelt. Een bij ons gekochte gebruikte bedrijfs- en kantoorinboedel is van een vergelijkbare kwaliteit als wanneer u het meubilair nieuw zou kopen. Sommige meubels hebben weliswaar gebruikssporen, maar de technische werking ervan is op alle punten uitstekend en natuurlijk is ook de veiligheid steeds gewaarborgd. Een groot verschil met het nieuw kopen van kantoormeubelen is de prijs die u betaalt. Op onze website wordt de staat van de kantoormeubelen door middel van een waarderingssysteem aangegeven. Voor 2e hands kantoormeubelen die meerdere sporen van het eerste gebruik vertonen, betaalt u bij Officemeubels het minst. De aankoop van deze kantoormeubelen kan zo een financieel voordeel van minstens 70% opleveren! Bij een startende onderneming is zo’n besparing het eerst verdiend en is het dus zonder meer aan te bevelen om voor de inrichting van het bedrijf 2e hands kantoormeubelen aan te schaffen.
2e hands kast