Over ons

Officemeubels is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van tweedehands kantoormeubelen.

Door onze jaren langen ervaring in de handel van 2ehands kantoor meubilair hebben wij voor u alleen de beste merken in ons assortiment opgenomen, hierdoor kunnen wij u een groot assortiment A merken aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Officemeubels is gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk waar u langs kunt komen in onze showroom.

Daar staat een groot gedeelte van ons assortiment gepresenteerd, ons assortiment loopt uit van een  bureaustoel tot complete kantoorinrichtingen.In de showroom kunt u de producten zien en uitproberen tevens kunt u dan vrijblijvend gebruikmaken van onze adviezen om uw kantoor of thuiswerkplek in te richten.

Officemeubels gaat ook mee met het nieuwe werken, hiermee merken wij dat er behoeften is voor werkplekken thuis. Ook hiervoor bent u aan het juiste adres, wij verkopen diversen werplekken die perfect bij u thuis passen. Al deze werkplekken voldoen aan de richtlijnen van de arbo eisen zodat u ook thuis gezond kunt werken.

We verwelkomen u graag in onze showroom en anders kunt u uw bestelling achterlaten via de offerteknop of neem contact op via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Officemeubels