Ahrend kantoormeubelen

Ahrend is een van origine Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van kantoormeubilair. Al vanaf de jaren ‘20 zijn er overal in Nederland Ahrend kantoormeubelen te vinden. De kwaliteit van Ahrend kantoormeubilair is dan ook erg goed, waardoor u jaren kunt genieten van een Ahrend werkplek.

Gebruikte Ahrend kantoormeubels

Bij Officemeubels vindt u een divers aanbod van allerlei tweedehands ahrend kantoormeubels. Door de hoge kwaliteit van het kantoormeubilair van Ahrend is het zeer goed mogelijk om Ahrend kantoormeubels te hergebruiken voor de (her)inrichting van uw kantoor. Door te kiezen voor tweedehands kantoormeubels bespaart u aanzienlijk op de kosten voor het inrichten van een kantoor.

Tweedehands Ahrend bureau

Een belangrijk onderdeel van een werkplek is het bureau. Een goed bureau gaat niet alleen een aantal jaren mee, maar is ook ergonomisch verantwoord. Zo dient een bureau altijd in hoogte verstelbaar te zijn, zodat dit aan de lengte van de werknemer aangepast kan worden. Helaas zijn de kosten erg hoog om een heel kantoor in te richten met nieuwe bureau’s. De keuze voor een tweedehands bureau is daarom snel gemaakt. Bij Officemeubels hebben we een groot aanbod van tweedehands Ahrend bureau’s die in hoogte zijn te verstellen.

Ahrend bureaustoel tweedehands

Al sinds de jaren 30 is Ahrend bezig met het ontwikkelen van ergonomische bureaustoelen. De “doe meer stoel” verminderde vermoeidheid onder werknemers en werd een heus begrip in Nederland. In de loop der jaren zijn Ahrend bureaustoelen nog steeds ergonomisch ontworpen. Echter is de kwaliteit van een Ahrend bureaustoel wel flink verbeterd ten opzichte van de vorige eeuw. Toch worden bureaustoelen lang niet altijd gebruikt tot deze kapot zijn. Bedrijven kiezen ervoor om in één keer het gehele meubilair te vernieuwen, waardoor er genoeg tweedehands Ahrend bureaustoelen zijn die nog in prima staat zijn. Bij Officemeubels vindt u een groot aanbod van 2de hands Ahrend bureaustoelen voor een scherpe prijs, maar ook tweedehands bureaustoelen van andere merken. De Ahrend 230 is een bekende bureaustoel die door vele bedrijven in bulk wordt aangeschaft voor het personeel. Voor de langere werknemers is er ook nog de  Ahrend 230 hoge rug bureastoel. Dit model voorkomt rugklachten bij lang zitten bij lange mensen.