Brandkast

Als u belangrijke en waardevolle documenten gaat opslaan, is een brandkast de aangewezen optie. Het is voor ondernemers zelfs verplicht om hun belangrijke gegevens zoals administratie op te slaan in een brandvrije kast. Ook als dergelijke gegevens al in de computer staan opgeslagen. Officemeubels biedt u daarom een aantal brandkasten en kluizen in verschillende uitvoeringen. Wij bieden verschillende modellen aan tegen de aller scherpste prijzen.

Uw spullen veilig in een brandkast

De kluizen en brandvrijekasten uit ons assortiment beschermen uw waardevolle spullen tegen brand en diefstal. U kunt er dus niet alleen belangrijke documenten in kwijt; u kunt de brandkast ook als kluis gebruiken. Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen van hoge kwaliteit. Bovendien krijgt u op al onze brandkasten en kluizen twee jaar garantie.

Vind de juiste brandkast in onze showroom

U kunt het volledige aanbod op de website bekijken of u komt langs bij ons in de showroom. Hier kunt u de verschillende modellen van dichtbij bekijken. Wij geven ook advies om u te helpen bij het kiezen van de juiste brandkast. Het maken van de juiste keuze is belangrijk.


Neem contact op