Bureautafel

Een tweedehands bureautafel van Officemeubels is altijd gekeurd op de staat waarin het verkeerd. Wij geven alle tweedehands kantoormeubelen een beoordeling. Heeft u interesse in een bureautafel? Kom dan langs in onze winkel in Hazerswoude Rijndijk, kijk in onze online catalogus naar tweedehands bureaus of neem contact met ons op.

Bureautafels voor elk type kantoor

Een bureautafel van Officemeubels is breed inzetbaar. U kunt zo’n tafel gebruiken voor een thuiswerkplek, op het kantoor, in de vergaderkamer of binnen een werkruimte. Bureautafels zijn ideaal om een thuiswerkplek mee in te richten omdat ze eenvoudig te monteren en te demonteren zijn. Dit type bureau’s  bieden dus verschillende mogelijkheden. Plaats de bureaus tegen elkaar voor een grote werkplek met meerdere werkplaatsen. Of u kunt de trapezium bureautafels tegen elkaar plaatsen om een leuk effect te creëren in uw kantine. U kunt ze ook gebruiken als vergadertafels voor uw vergaderruimte of in uw kantine als kantinetafels. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw tafels uit te rusten met in hoogte verstelbare poten, zodat u de tafel op de juiste hoogte kunt instellen. Hierdoor voldoen de bureautafels aan de ARBO norm. Koop daarom bij ons zo’n handige tafel met verstelbare poten tegen de laagste prijs!

Verschillende kleuren en maten bureautafels

De bureautafels zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. De maten variëren van 80 cm tot 200 cm breed en van 80 cm tot 100 cm diep. U kunt kiezen tussen verschillende kleuren onderstellen.  U heet onder andere keuze uit grijs, zwart of chroom en verschillende kleuren topblad van wit, grijs en zwart of met een warme houtkleur. Daarnaast biedt Officemeubels verschillende vormen bureautafels aan. Namelijk vierkante, rechthoekige of trapezium vormige bureautafels. De vierkante en rechthoekige bureautafels worden het meest gebruikt als bureau. Naast deze standaard bureautafels heeft u ook de mogelijk om te kiezen voor een hoekbureau. Deze is ook uitstekend te gebruiken als computertafel of computerbureau.

Bureautafels voor een complete werkplek

Met de bureautafels van Officemeubels creëert u eenvoudig een complete werkplek. Een bureautafel is in verschillende maten en kleuren te verkrijgen net zoals onze bureaustoelen, ladeblokken en archiefkasten. De archiefkasten zijn te verkrijgen in vele kleuren en de bureaustoelen in zwart, blauw groen en rood. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren met de tafels die onder andere te verkrijgen zijn in de kleuren grijs, zwart of noten. U kunt ook verschillende bureaustoelen bij Officemeubels bestellen. Met een bureautafel, bureaustoel, archiefkast en ladeblok heeft u gelijk een complete werkplek.

Goede en goedkope bureautafels

Een goede bureautafel is een vereiste voor een prettige werkplek. In onze showroom te Hazerswoude zijn de in verschillende maten en kleuren te bezichtigen en uit te proberen. U heeft dus  ruime keuze om de perfecte oplossing uit te zoeken voor uw kantoorruimte. Onze tafels zijn ook zeer goedkoop. De combinatie van kwaliteit en goedkope tafels is een perfecte combinatie. Zo heeft u voor een lage prijs een uitstekende gebruikte bureautafel.


Neem contact op