Callcenter Meubels

Bij een callcenter speelt de indeling van de werkplek een grote rol. Hoeveel medewerkers zijn er tegelijk aan het werken? Hoeveel ruimte hebben ze nodig? Heeft iedere werknemer een eigen vaste plek? Dit zijn vragen die de indeling van uw werkplekken direct beïnvloeden. Bij het inrichten van een callcenter kunt u het beste rekening houden met de volgende punten:

1. Hoogte van het bureau

In een callcenter werken meestal veel verschillende mensen die niet allemaal een vaste plek hebben. Daarom is het verstandig om te kiezen voor bureaus, die met een slinger of elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Zo kan iedere werknemer zijn of haar bureau afstellen op de gewenste hoogte.

2. De juiste bureaustoelen

Uw werknemers zitten een groot deel van de dag op hun bureaustoel. Daarom is het belangrijk om te weten waaraan een goede bureaustoel moet voldoen, voor u er gelijk 100 bestelt. Een goede bureaustoel is duurzaam. Bovendien is hij geheel verstelbaar. Zo kan iedere werknemer de stoel precies naar wens afstellen.

3. Akoestisch wanden

Als al uw callcenter medewerkers tegelijkertijd aan de telefoon zijn, is een akoestisch afscheidingswand tussen de werkplekken een welkome aanvulling. Zo worden uw medewerkers zo min mogelijk afgeleid, en kunnen ze zich concentreren op hun eigen telefoongesprekken.