Flipover

U kunt tijdens uw presentatie of uitleg aantekeningen en notities maken op uw flipover zodat het voor de deelnemers van een vergadering of cursisten visueel duidelijk wordt. In tegenstelling tot een whiteboard blijven de aantekeningen bij een flipover bewaard zodat u ze kunt terugkijken. Ook is bij Officemeubels een combinatie te verkrijgen van een magnetisch whiteboard en een flipover.

Whiteboard

Deze zijn ideaal voor gebruik in vergaderruimtes. De whiteboards zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zijn van goede kwaliteit, en hebben een lange levensduur. Standaard is het whiteboard magnetisch en kunt u gemakkelijk andere dingen op bevestigen zoals tekeningen, wisser of stifthouder.

Verrijdbaar whiteboard

Verrijdbare whiteboards zijn dubbelzijdig zodat wanneer de ene kant van het bord vol is dat u het bord kunt omdraaien om verder te schrijven.

Projectiescherm

In ons assortiment hebben wij ook projectiescherm en in verschillende maten. Naast de handbediende projectieschermen zijn er ook elektrische projectieschermen die met een knop in en uitgerold kunnen worden.

Presentatieboard

Een presentatieboard bevestigd u aan de muur, en is een combinatie van een whiteboard, flipover en een projectiescherm. Wanneer dichtgeklapt ziet alles er weer opgeruimd uit. Een presentatieboard wordt vaak in ruimtes gebruikt die multifunctioneel ingezet worden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten dan kunt u contact met ons opnemen.


Neem contact op