Gebruikte kantoormeubelen

Gebruikte kantoormeubelen: in goede staat en voor een scherpe prijs

Gebruikte kantoormeubelen kunnen uw kantoor compleet maken en dat op een voordelige manier. Op ergonomie of kwaliteit hoeft u niet te bezuinigen, maar door meubelen zoals tweedehands bureaustoelenkasten of bureaus aan te schaffen beschermt u het milieu (en uw eigen kosten natuurlijk).

Nieuwe of juist gebruikte kantoormeubelen?

Bij het starten van een nieuw bedrijf of het verhuizen van een organisatie van het ene naar het andere pand komt altijd veel kijken. Een praktisch voorbeeld daarvan is het inrichten van de werkruimtes. Of u nu zzp’er bent en een representatieve werkkamer voor ogen heeft of een grote ondernemer en op zoek bent naar meubilair voor een contactcentrum of horeca-gelegenheid, de inrichting is altijd een grote kostenpost. Het starten van een organisatie in een nieuwe werkruimte of het verhuizen van een bestaand bedrijf naar een andere locatie vraagt vaak een andere inrichting. Nieuwe meubelen aanschaffen lijkt een voor de hand liggende zet, maar wist u dat gebruikte kantoormeubelen soms niet van nieuw te onderscheiden zijn? En dat terwijl u flink bespaart in de kosten. Kiezen voor gebruikte kantoormeubelen is aantrekkelijk om drie redenen:

  1. Ook in gebruikte kantoormeubelen wordt een ruim assortiment geboden. U heeft dus niet minder keus.
  2. Gebruikte kantoormeubelen zijn tot wel 80% voordeliger dan gloednieuwe meubelen.
  3. Door bij te dragen aan het hergebruiken van meubels die nog een goede kwaliteit hebben beschermt u het milieu en doet u actief mee aan het cradle-to-cradle principe.

De mogelijkheden van gebruikte kantoormeubelen

Gebruikte kantoormeubelen geven u niet minder mogelijkheden dan nieuw aangeschaft meubilair. Bij het kopen van gebruikte kantoormeubelen kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • algemeen kantoormeubilair (bureaustoelen, bureaus, boekenkasten);
  • meubels voor in een directiekamer (grote vergadertafel, meerdere stoelen);
  • tafels en stoelen voor in de kantine of het restaurant van een bedrijf;
  • individuele werkplekken voor in een klantcontactcentrum.

Comfortabele werkplekken, representatieve conferentiestoelen, effectieve afscheidingswanden voor in een kantoortuin, soepele bureaustoelen, ruime bureaus en zakelijke kasten: u vindt ze óók tweedehands. Met deze gebruikte kantoormeubelen richt u uw kantoor of werkplek compleet in. Heeft u al een ladeblok, kast, bureaustoel en bureau, maar mist u nog een extra? We voorzien ook in de aankleding van uw kantoor. Denkt u dan aan wachtbankjes, folderrekken, fauteuils en koelkasten. Met deze gebruikte kantoormeubelen maakt u de aankleding van uw kantoor helemaal af en komt u compleet en representatief voor de dag.

Bekijk onze tweedehands kantoormeubelen

Het aanschaffen van gebruikte kantoormeubelen

Vaak zien gebruikte kantoormeubelen er prachtig uit en zijn ze niet van nieuw te onderscheiden, maar soms zijn er gebruikssporen te herkennen. Daar zijn we transparant over: door een sterrensysteem weet u wat u in huis haalt. Zo kunt u de afweging maken of u het belangrijk vindt dat de poten van een bureau geheel krasvrij zijn, of dat u dat triviaal vindt. Het feit dat het meubilair al eens gebruikt is, betekent overigens niet altijd dat u dat hoeft te zien. Veel gebruikte meubelen kunnen door ons goed gerepareerd of opgeknapt worden. Daardoor zien bureaustoelen er in de meeste gevallen weer als nieuw uit als u ze, opnieuw gestoffeerd, bij u afgeleverd krijgt. Ook als de stof nog aan de kwaliteitseisen voldoet, wordt de stoel grondig gereinigd. Deze schoongemaakte stoelen hebben een extra voordeel: u heeft er zes maanden garantie op. Daardoor wordt de kans op een miskoop minimaal. Net als bij nieuw meubilair krijgt u ook bij tweedehands kantoormeubelen een prettige service aangeboden. De meubels die u bestelt, worden als u dat wenst volgens de laatste ARBO-eisen ergonomisch voor u afgesteld. Daarmee wordt een bestelling van gebruikte kantoormeubelen compleet gemaakt: u profiteert van een lage prijs, een hoge kwaliteit, goede controle en prettige aanvullende services. En daarmee richt u uw kantoor kostenbesparend, duurzaam en bewust in! Indien u vragen, opmerkingen of interesse heeft neem dan contact met ons op.

Neem contact op