Geluidsdempende Scheidingswanden

Bent u op zoek naar akoestische scheidingsschermen voor kantoor, call center of studiezaal? De akoestische kantoorschermen en akoestische scheidingswanden van Officemeubels zijn geluiddempend en van hoge kwaliteit. De akoestische scheidingswanden zijn van binnen gemaakt met geluiddempend materiaal en ter afwerking gestoffeerd. Naast akoestische kantoorschermen kunt u bij Officemeubels ook mobiele scheidingswanden kopen. Voor informatie en advies neemt u contact met ons op via het contactformulier, en wij bellen u terug.

De akoestische kantoorschermen zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen . De verplaatsbare scheidingswanden zijn ideaal voor gebruik in kantoren en callcenters, waar veel gebeld wordt. Bekijk de prijzen van akoestische kantoorschermen in de webshop. In deze webshop vind u ook complete callcenter werkplekken.

Door het hoge geluidsabsorberend vermogen van de scheidingswanden, zijn deze ook ideaal om stille ruimten te creëren in een kantoor. Maar ook voor universiteiten zijn de akoestische scheidingswanden een middel om geluid te dempen, in studeer en leesruimtes bijvoorbeeld.

Vragen over het inzetten van akoestische scheidingswanden? Wij geven u deskundig advies over het plaatsen van scheidingswanden.


Neem contact op