Monitorsteunen

Wij leveren de juiste monitorsteun voor uw beeldscherm. Een goede monitorsteun is erg praktisch voor het instellen van de juiste hoogte van uw monitor. Wilt u een goede monitorsteun dan kunt u kijken in onze online catalogus van tweedehands kantoormeubelen of kom kijken in onze winkel in Hazerswoude Rijndijk.

Een monitorsteun voor een verantwoorde werkplek

Om een ergonomisch verantwoorde werkplek te creëren wordt aangeraden gebruik te maken van een monitorsteun . Het advies is om de bovenkant van het beeldscherm op ooghoogte te plaatsen, waardoor u uw nek minder wordt belast. Een monitorsteun zorgt voor een betere houding en dus voor minder nek- en rugklachten. Het grote voordeel van zo’n steun is dat uw monitor een betere plaats op uw bureau krijgt, waardoor u meer ruimte beschikbaar heeft op uw werkplek. Steunen voor LCD of LED schermen maken de werkplek effectiever, overzichtelijker en ergonomischer. Dit heeft tot gevolg een hogere productiviteit door de ergonomische kijk hoek, en minder vermoeidheid.

Heeft u behoefte aan een ergonomisch verantwoorde werkhouding en een betere benutting van de ruimte op uw werkplek? Kijk dan eens naar de monitorsteunen binnen het assortiment van Officemeubels. De steunen zijn in hoogte verstelbaar, gemakkelijk naar voren of achteren te zwenken en eenvoudig te monteren. Meervoudige monitorsteunen zijn erg in opkomst. Met een dubbele monitorsteun kunt u gemakkelijk in verschillende programma’s tegelijk werken, zonder elke keer uw beeld te hoeven verkleinen.

De LCD-monitorsteun van Officemeubels bieden een veilige en verhoogde positie voor één of meerdere LED of LCD schermen. Dit helpt om ruimte op werkplek en bureau opgeruimd en vrij van kabels te houden. De draai- en kantelbare en naar opzij en in vrijwel elke hoogte verstelbare steun maakt een comfortabele positionering van het scherm mogelijk, zodat dit rust geeft voor ogen en nek. Het scherm kan eenvoudig rondom de stang worden gedraaid om andere gebruikers in staat te stellen naar het scherm te kijken.  De robuuste aluminium constructie van de steun en de hoog belastbare bevestigingsklem maken een eenvoudige en stevige montage op bureaus of andere horizontale oppervlakken mogelijk. Voor de montage van de monitorsteun hoeven geen gaten te worden geboord in het bureau.

Vragen de juiste monitorsteun

Heeft u vragen  of wilt u meer informatie over onze monitorsteunen of over één van onze andere producten, dan kunt u contact met ons opnemen.