Opkoper kantoor meubilair

Kantoormeubilair gaat lang mee. Officemeubels vindt het verspilling van materiaal om overtollig geworden stoelen en kasten te vernietigen, en verspilling van geld om altijd maar nieuwe spullen te kopen. De opkoper van kantoor meubilair geeft kantoormeubels die u niet meer gebruikt een nieuwe bestemming. Ook kunt u zelf bij de opkoper van kantoor meubilair zeer voordelig tweedehands kantoormeubelen kopen of huren. De dienstverlening gaat echter veel verder dan het combineren van vraag een aanbod. Wij helpen u om de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment te maken, met aandacht voor de arbo-normen en ergonomische uitgangspunten. Ook denken wij graag met u mee, hoe u uw kantoorruimte het beste kunt indelen.

Opkoper van kantoor meubilair biedt geld voor bruikbare kantoormeubels

U hoeft geen wereldverbeteraar te zijn om uw spullen mee te geven aan een opkoper van kantoor meubilair. Wij bieden u een nette vergoeding, die uiteraard afhangt van de kwaliteit van de kantoormeubels die u aan ons wilt verkopen. Uw kantoormeubels verkopen is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De spullen mogen best een lichte beschadiging hebben en een ladeblok hoeft niet mooi te zijn, als hij maar bruikbaar is voor zijn doel. Zelfs bureaustoelen waarvan de zitting is versleten neemt de opkoper van kantoor meubilair graag van u over. We hebben veel ervaring met het vervangen van de bekleding.

Tweedehands meubels van de opkoper van kantoor meubilair zijn van goede kwaliteit

Wij verkopen alleen artikelen die we zelf ook zouden willen kopen. Als opkoper van kantoor meubilair zijn wij natuurlijk wel afhankelijk van het aanbod. We kijken alle artikelen goed na voordat we ze doorverkopen, en geven ze op de site een beoordeling van 1 tot 5 sterren. Een artikel met een lage score is nog prima bruikbaar, maar heeft zichtbare sporen van gebruik. De opkoper kijkt alle gebruikte stoelen na op technische gebreken. Als het nodig is, vervangen we de stoffering. In andere gevallen kiezen we voor een grondige reiniging van de stof. Officemeubels geeft op alle bureaustoelen een half jaar garantie. Welke opkoper van kantoor meubilair doet ons dat na?

De opkoper van kantoor meubilair spaart het milieu

Bij ons kunt u meer dan 70% besparen ten opzichte van de nieuwprijs van kantoormeubels. Maar dat is niet de enige winst die u boekt bij Officemeubels. Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door uw kantoormeubels te betrekken Officemeubles draagt u op dit vlak uw steentje bij. Hergebruik van kantoormeubels is een prachtige invulling van het cradle-to-cradle principe. Wij zijn er trots op dat we met ons werk een bijdrage leveren aan een duurzame wereld, op een manier die ook nog eens de economische belangen van onze klanten en onszelf dient.

Laat u adviseren door de opkoper van kantoor meubilair

Officemeubels heeft zeer veel ervaring als opkoper van kantoor meubilair. We helpen u graag met het zoeken van de combinatie van kantoormeubels die het beste in uw specifieke situatie past. Een zzp’er heeft nu eenmaal andere behoeftes dan een grote onderneming die een directiekamer of bedrijfskantine opnieuw wil inrichten. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met de arbo-normen en ergonomische uitgangspunten. Wij kunnen u ook helpen door een optimale indeling van uw kantoorruimte op maat in te tekenen met tweedehands hoekbureausbureaustweedehands kasten of scheidingswanden. Hebt u slechts voor enkele maanden extra kantoormeubels nodig? U kunt ze bij Officemeubels huren. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag.

Wij kunnen het bruikbare meubilair afvoeren of de complete kantoorinventaris afvoeren, of zelf het gehele pand leegmaken, en het geheel bezemschoon op leveren.

Dit alles doen we op een milieuvriendelijke manier, en wordt alles gescheiden afgevoerd.
Indien u vragen, opmerkingen of interesse heeft neem dan contact met ons op.


Neem contact op