Projectinrichting

Een kantoor is het visitekaartje van een bedrijf. Het is van belang dat de inrichting van het kantoor past bij de sfeer die u als bedrijf wilt uitstralen. Veel bedrijven vinden het dan ook lastig om te besluiten hoe ze de inrichting willen gaan aanpakken. Wat is er precies nodig en voor hoe lang? Hoeveel bureaus heeft u nodig en welke bureaustoelen moet u kiezen? Waar moeten de spullen vandaan komen? Het zijn een aantal vragen die u tegenkomt als u een kantoor wilt gaan inrichten. Als u er zelf niet uitkomt, kunt u kiezen voor project inrichting op maat. Door middel van project inrichting kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste kantoorinrichting, geheel samengesteld naar uw persoonlijke wensen.

Wat doen we met projectinrichting?

Als u een kantoor in wilt richten, maar niet weet waar u moet beginnen, kan het handig zijn om gebruik te maken van project inrichting. Wij maken dan in overleg een plan voor de inrichting van het kantoor en bespreken hoe u alles zo efficiënt mogelijk kunt indelen. Ook voor kortdurende projecten, waarvoor tijdelijke werkplekken nodig zijn, kan project inrichting een oplossing vormen. Wij hebben veel ervaring in project inrichting en kunnen u dan ook op een snelle en efficiënte manier van dienst zijn.

Tweedehands meubelen

Project inrichting kan prima samen gaan met het gebruik van tweedehands kantoormeubelen. Ze zijn goedkoper dan nieuwe meubelen en u kunt op deze manier veel geld besparen. Tweedehands kantoormeubelen zijn doorgaans van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Soms kunnen tweedehands kantoormeubelen sporen van gebruik vertonen, maar vaak zijn deze minimaal en ze hebben daarom zeker geen mindere uitstraling dan nieuwe kantoormeubelen.

Projectinrichting in stijl

Natuurlijk wilt u in uw kantoor meubelen die bij elkaar passen en geen allegaartje van stijlen en kleuren. Het moet immers een mooie uitstraling krijgen. Bij project inrichting wordt hier zeker rekening mee gehouden. Wij verzorgen complete, op elkaar afgestemde werkplekken voor een aantrekkelijke prijs, in de stijl die u voor ogen heeft.

Altijd een professionele uitstraling

Een groot bedrijf zal meer kantoormeubelen nodig hebben dan een klein bedrijf. Gelukkig is de voorraad zo opgebouwd dat er altijd genoeg artikelen van één soort te vinden zijn. Zo heeft ook bij project inrichting met 2e hands kantoormeubelen het interieur de professionele uitstraling die u zoekt. De levering is snel, zodat ook bij noodgevallen u snel weer een werkplek beschikbaar heeft.

Tijdelijke projectinrichting

Project inrichting kan ook tijdelijk zijn. Wanneer u slechts voor een bepaalde periode een complete kantoorinrichting nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of een ander project, kunt u ook gebruik maken van project inrichting. Bij tijdelijke project inrichting heeft u de kantoormeubelen na een bepaalde periode echter niet meer nodig. Het is jammer als u bij de project inrichting dan de meubelen heeft moeten aanschaffen. Daarom is het ook mogelijk om de kantoormeubelen te huren. In overleg bepalen we wat u nodig heeft, en dat bestelt u bij ons. Na afloop van het project kunt u de gehele inrichting weer terugzenden. Met deze manier van project inrichting, waarbij u de tweedehands kantoormeubelen huurt voor een bepaalde periode, kunt u een hoop geld besparen.

Bestellen op maat

Bij project inrichting is er geen standaardpakket beschikbaar, maar elk project is anders en vraagt om een specifieke inrichting. Voor een vast kantoor kunt u andere meubels nodig hebben dan voor project inrichting die een aantal keer verhuisd dient te worden. Bovendien zijn ook de grootte van de ruimte en het benodigde aantal werkplekken van belang. Daarom kunt u bij ons precies aangeven wat u wilt en hoeveel stoelen, bureaus, kasten en andere meubelen u nodig heeft. Ook de stijl die u voor uw kantoor voor ogen heeft, kunt u aangeven. Hier wordt bij de project inrichting rekening mee gehouden. De aantallen kunt u aanpassen naar uw eigen wensen en bijna alles is mogelijk in overleg.

Bent u geïnteresseerd in projectinrichting door Officemeubels? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of de bellen naar 06 42 336 898.