Roldeurkast

Bij Officemeubels kunt u terecht voor uw tweedehands kantoormeubelen. Een roldeurkast van een topmerk hoeft niet duur te zijn als u bij ons bestelt. Onze ruime collectie roldeurkasten bestaat vooral uit A-merken. Heeft u niet alleen een rolluikkast nodig, maar een complete vernieuwing van u kantoorinrichting? Ook dit is mogelijk bij Officemeubels. Van bijna elke roldeurkast is de complete lijn kantoormeubilair beschikbaar, zodat de roldeurkast één geheel vormt met de rest van uw kantoormeubelen. Wij helpen u hier graag bij, door middel van professioneel advies.

Wat is een geschikte roldeurkast

Welke eisen stelt u aan een roldeurkast? Gaat u hem alleen gebruiken als archiefkast of moet hij ook brandwerend zijn omdat u er belangrijke documenten in opbergt? Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor zowel stalen als kunststof roldeuren in veel verschillende hoogtes. Roldeurkasten zijn bij ons verkrijgbaar in de velen kleuren en uitvoeringen.

Hoeveel roldeurkasten heeft u nodig?

Wij leveren hele diverse aantallen; van een roldeurkast tot een veelvoud daarvan. Door onze grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de site voor ons huidige aanbod roldeurkasten. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Andere opties voor een roldeurkast

Als vervanger voor de roldeurkast worden vaak tweedeurskast of een schuifdeurkast gebruikt. Deze kasten zijn vaak vat robuuster, en worden meestal ingezet in een garage of werkplaats. Voor grote hoeveelheden hangmappen op te bergen is een dossierkast of ook wel vierladenkast een goede optie U kunt met een beperkte ruimte een grote hoeveelheid archief geordend opbergen.

Actueel aanbod gebruikte roldeurkasten

Vrijwel dagelijks wisselt ons aanbod kantoormeubilair. Houdt de website in de gaten of breng een bezoek aan onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten dan kunt u contact met ons opnemen.


Neem contact op