Tweedehands Bijzettafel

Veel tweedehands bijzettafels vallen op door hun bijzondere ontwerp. Ze worden vaak gebruikt voor een wacht of ontvangst zitje. Ook voor een rustig hoekje in het kantoor wordt een bijzettafel gebruikt. Bij Officemeubels kunt u terecht voor mooie tweedehands bijzettafels voor uw kantoor of natuurlijk voor bij u thuis. Ook voor een complete ontvangst set kunt u bij ons slagen.

Kijk in onze online catalogus voor ons assortiment aan bijzet en andere tweedehands tafels. U kunt ook komen kijken in onze winkel of contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Tweedehands bijzettafel varianten

Het is de kunst om een tafel te vinden die opvalt, maar ook past met de rest van het interieur. Zo past een houten bijzettafel niet tussen felle kleuren en een aluminium bijzettafel niet goed in een interieur met veel hout. Dit soort tafels zijn vaak design vormgegeven om de aandacht te trekken. Door gebruik te maken van materialen als glas en chroom, passen deze tafels vrijwel in elk interieur. Glas is wat discreter dan andere materialen en dus ideaal als u de aandacht op andere voorwerpen in de buurt van de tafel wilt vestigen. Voor een modern interieur kiest u een tafel met rechte voet, maar in een speelser kantoor of ontvangst ruimte kunt u ook voor een glazen bijzettafel met een opvallend onderstel kiezen. Bij Officemeubels heeft u een grote kans van slagen om een opvallende bijzettafel of salontafel te vinden.

Een tweedehands design bijzettafel

Naast design tweedehands kantoormeubelen hebben wij ook vele design bijzettafels in ons assortiment. Onder andere van gerenommeerde designmerken als Artifort, Vitra en Thonet. Een bekende bijzettafel van de ontwerper Eileen Gray vindt u bijvoorbeeld ook in ons aanbod. Deze tafel is op een vernuftige wijze in hoogte te verstellen, en is verkrijgbaar in zwarte en hoog gepolijste uitvoering.

Multifunctionele tweedehands bijzettafel

Tweedehands bijzettafels zijn vaak multifunctioneel: wat voor de één een bijzettafel is, is voor de ander bijvoorbeeld een printertafel. De tweedehands bijzettafels van Steelcase zijn hier een mooi voorbeeld van. Het is zowel een bijzettafel als een vergadertafel! Met één klik past u de hoogte aan en heeft u een vergadertafel. Geeft uw creativiteit de ruimte en gebruik zo’n tafel waarvoor u dat wilt. Het gaat er om dat u profijt heeft van zo’n kleine tafel in uw werkzaamheden. Zolang u de tafel verantwoordelijk gebruikt kan het niet kwaad om zo’n meubelstuk anders in te zetten dan waarvoor deze oorspronkelijk bedoeld is.

Meer vragen over tweedehands bijzettafels?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze tweedehands bijzettafels of over één van onze andere producten, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste kantoormeubilair.


Neem contact op