Tweedehands Hoekbureau

Veel mensen hebben voldoende werkruimte aan een rechthoekig bureau. Het kan echter dat er mensen zijn die hier niet voldoende aan hebben en een groot hoekbureau zoeken. Daarom heeft Officemeubels diverse tweedehands hoekbureau’s in haar webcatalogus met gebruikte kantoormeubelen. Dit soort bureau’s bieden wat meer werkruimte dan een rechthoekig bureau.

Een hoekbureau is verkrijgbaar van verschillende merken waaronder Aspa, Ahrend, Steelcase, Assmann. Een hoekbureau is te leveren in diversen afmetingen en kleurcombinaties. In ons assortiment zijn ook bureau’s verkrijgbaar welke zijn afgewerkt met een trespa of volkern blad waardoor deze tegen een stootje kan, kras vast is en bovendien gemakkelijk is schoon te maken.

Een tweedehands hoekbureau voor elke situatie

Een hoekbureau kan gemakkelijk in een hoek van een kamer of kantoorruimte geplaatst worden. Ook is het mogelijk om een staand ladenblok naast uw bureau te plaatsen waardoor er nog meer werkruimte ontstaat. Sommige hoekbureau’s zijn symmetrisch maar er zijn ook linkse en rechtse uitvoeringen verkrijgbaar. Deze zijn dan tegenover elkaar te plaatsen waardoor er één geheel ontstaat.

Alle hoekbureau’s zijn traploos in hoogte te verstellen, zodat u de bureau’s gemakkelijk naar uw wens kunt instellen, zodat u een goede zithouding kunt aannemen. Een goede zithouding is erg natuurlijk erg belangrijk als u of uw werknemers veel uur achter de computer doorbrengen. Een goed verstelbaar tweedehands hoekbureau is een goede investering en hoeft bij Officemeubels niet veel te kosten.

Onze hoekbureau’s zijn snel uit voorraad leverbaar voor een fractie van de nieuwprijs. Zo kunt u met een beperkte prijs toch een bureau van hoge kwaliteit aanschaffen die tegelijk ook erg gebruiksvriendelijk is.

Vrijwel dagelijks wisselt ons aanbod tweedehands kantoormeubilair. Houd de website in de gaten of breng een bezoek aan onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten dan kunt u contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar meer gebruikte meubelen zoals een passende bureaustoel? Bij officemeubels vindt u een groot assortiment tweedehands kantoormeubelen.