Tweedehands kantoormeubilair

Als u van plan bent om binnenkort een kantoorruimte in te richten, denk dan eens aan tweedehands kantoormeubilair. Daarmee profiteert u van topkwaliteit voor een hele scherpe prijs. Bij Officemeubels vindt u prachtig tweedehands kantoormeubelen van bekende merken als Aspa, Ahrend en Gispen. Of u nu op zoek bent naar een bureaustoel of een kast om al uw dossiers overzichtelijk in op te bergen, u slaagt er vast en zeker.

Bespaar tot wel 80% op de nieuwwaarde

Kantoormeubilair wordt gemaakt om vele jaren mee te gaan, maar wordt door grote bedrijven vaak al vervangen voordat het versleten is. Bij Officemeubels zorgt men ervoor dat deze artikelen een tweede leven krijgen. De gebruikte bureau- en conferentiestoelen worden, indien nodig, opnieuw gestoffeerd en technisch gecontroleerd. Stoelen die met de originele stof worden verkocht zijn altijd intensief gereinigd. Bij Officemeubels krijgt u dan ook 6 maanden garantie op het tweedehands kantoormeubilair. Ook alle kasten en ladeblokken die door Officemeubels worden aangeboden, hebben een uitgebreide technische inspectie ondergaan. Zo bent u er zeker van dat deuren van uw roldeurkast soepel openen en sluiten en dat het slot perfect functioneert. Al het tweedehands kantoormeubilair is te koop in verscheidene condities; van meubels die niet van nieuw te onderscheiden zijn, tot tweedehands kantoormeubilair met gebruikssporen. Daarom wordt er aan elk meubelstuk een beoordeling tussen de 1 en 5 sterren gegeven. Uiteraard wordt de prijs bepaald door de toestand van het tweedehands kantoormeubilair.

Tweedehands kantoormeubilair voor elk budget

U bent altijd van harte welkom in de showroom te Hazerswoude om het meubilair te bekijken en even uit te proberen. Als u vele uren per dag achter een bureau moet doorbrengen, dan is het van belang dat u kiest voor meubilair dat volledig bij uw postuur past. Een bureaustoel moet bijvoorbeeld op diverse punten verstelbaar zijn om een goede ondersteuning te kunnen bieden. Zo kunt u vervelende lichamelijke klachten voorkomen. Zeker als meerdere mensen van dezelfde werkplek gebruik moeten maken, dan is het noodzakelijk dat het bureau en de stoel versteld kunnen worden. De medewerkers van Officemeubels vertellen u graag alles over de mogelijkheden van een schuifzitting, kantelbare zitting en een verstelbare lendensteun. Comfortabel uw werk verrichten, maar dan voor een leuk prijsje: met tweedehands kantoormeubilair zit u op alle fronten goed.

Bestel een complete kantoorinrichting

Tot het tweedehands kantoormeubilair behoren ook de vergadertafels. In de online catalogus van Officemeubels vindt u dergelijke tafels in diverse kleuren en afmetingen. U wilt uw klanten toch ontvangen in een passende omgeving?
Maar ook alle accessoires die uw kantoorruimte compleet maken, zijn snel en voordelig online te bestellen. Bent u op zoek naar akoestische scheidingswanden, een functionele kapstok of een handige koffiecorner? Zoek niet verder, want bij deze leverancier staat het allemaal voor u klaar in de showroom. Een ontvangstbalie of een wachtkamer van uw kantoor of praktijk richt u voor weinig geld mooi in met tweedehands kantoormeubilair van goede kwaliteit. Want waarom zou u te veel geld uitgeven als het ook goedkoop kan?

Ook voor het huren van tweedehands kantoormeubilair

Een kantoor, directiekamer, bedrijfsrestaurant, callcenter of thuiswerkplaats voorzien van tweedehands kantoormeubilair is gewoon een goed idee. Want door bewust te kiezen voor tweedehands kantoormeubilair haalt u niet alleen meer uit uw budget, maar draagt u tevens bij aan een beter milieu. In het verlengde van deze visie biedt Officemeubels u ook de mogelijkheid om dit meubilair voor een bepaalde periode te huren. Als u onverhoopt te maken hebt gekregen met een calamiteit, of wanneer u een tijdelijk project of een verhuizing op stapel heeft staan, kunt u uitstekend terecht bij Officemeubilair. Neemt u gerust vrijblijvend contact op door te bellen of te mailen en vraag naar de mogelijkheden om tweedehands kantoormeubilair te kopen of te huren.


Neem contact op