Tweedehands Vergadertafel

Als u op zoek bent naar een tweedehands vergadertafel bent u bij Officemeubels bij de juiste zaak. Wij verkopen namelijk tweedehands kantoormeubelen voor de scherpste prijs. Een praktisch model tafel is belangrijk voor een productieve vergadering. Wat voor uw bedrijf de meest praktische tafel is hangt niet alleen af van het aantal medewerkers maar ook de stijl van vergaderen. Urenlange vergadersessies vereisen meer ruimte op de vergadertafel om bijvoorbeeld te notuleren. Kijk voor al onze vergadertafels in onze online catalogus bij tweedehands tafels of kom kijken in onze winkel. Als u vragen heeft kunt u ook gerust contact met ons opnemen.


Neem contact op

Het vergadertafel aanbod

Officemeubels heeft een ruim assortiment van verschillende grote en kleine vergadertafels. De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rond, ovaal, tonvormig, vierkant etc. Door de ruime keuze in kleuren en vormen kunt u de vergadertafel laten aansluiten bij de rest van uw kantoorinrichting.
Een mooie vergadertafel geeft een vergaderruimte een zakelijke en luxe uitstraling. De tafels zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Doordat het blad gemaakt is van trespa is deze kras vast, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Door deze robuuste eigenschappen zijn de tafels uitermate geschikt voor gebruik in uw kantoor en/of vergaderruimte. Een mooie en praktische vergadertafel zorgt voor een rustige en zakelijke werkomgeving.

Vergadertafel varianten

Een vergadertafel is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart en de houtkleuren ahorn, beuken, peren, kersen en eiken. De tafels kunnen worden geleverd in diverse afmetingen, in varianten geschikt voor 2 personen tot 20 personen. U wilt uw vergaderruimte inrichten met een vergadertafel? Het aanbod tafels van Officemeubels is erg uitgebreid, van functioneel tot design. Bekijk alle tafels die leverbaar zijn op deze website of in de showroom in Hazerswoude. Bent u aan het oriënteren op een complete inrichting van uw vergaderruimte, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we samen met u een passend voorstel maken met daarin de juiste vergadertafel, vergaderstoelen, presentatie middelen en nog veel meer wat er in een vergaderruimte gebruikt wordt.

Inrichten vergaderruimte

Wanneer u denkt aan het inrichten van uw vergaderruimte is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Hoeveel mensen moeten aan de vergadertafel kunnen zitten. Welke afmeting heeft de vergaderruimte zodat u kunt berekenen hoe groot de tafel maximaal mag zijn. Als u de maximale afmeting van de vergadertafel wilt berekenen, houdt dan rekening met minimaal 1 meter achter de tafel. Ook is het belangrijk om rekening te houden hoe de toegangsdeur in de ruimte geplaatst is. Vaak wordt gekozen voor een ovale of ellipsvormige vergadertafel. Door het ronde effect van een dergelijke tafel heeft u dezelfde afstand met uw vergaderpartners.

Presenteren en vergadertafels

Vergaderruimtes zijn vaak presentatieruimtes waardoor de vergadertafel een dubbele functie krijgt. Vaak wil men een laptop en beamer gebruiken om een presentatie te geven. Met een powerdock heeft u een intuïtieve toegang tot stroom. De tafel is daarmee in een keer uitgevoerd met stroom, data en audio. Op deze wijze is de bekabeling netjes weggewerkt.

Vragen over vergadertafels

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over vergadertafels of over één van onze andere producten, dan kunt u contact met ons opnemen.


Neem contact op