Tweedehands kantoorinrichting kopen
Sorteren op:
Sorteren op:

Tweedehands kantoorinrichting

Het inrichten van een kantoor is een flinke investering. Als alle kantoormeubels nieuw aangekocht worden, kan dit flink in de papieren lopen. Om deze reden wordt de vraag naar tweedehands kantoormeubelen steeds groter. Officemeubels.info is dé specialist op het gebied van tweedehands kantoorartikelen. Tevens zijn wij ook een opkoper van kantoor meubilair. Met onze expertise op het gebied van kantoormeubilair weten wij gebruikte kantoormeubels voor een scherpe prijs opnieuw op de markt te brengen. U vindt bij Officemeubels een groot aanbod tweedehands bureaus, bureaustoelen, tafels en kasten. De staat van de tweedehands kantoorartikelen wordt aangeduid met sterren. Heeft een product 5 sterren? Dan mag u een uitstekende kwaliteit verwachten. Echter zijn alle meubels nauwkeurig gecheckt op kwaliteit, zodat u zeker weten geen miskoop heeft.

Tweedehands bureaustoelen

Officemeubels heeft een groot aanbod gebruikte stoelen voor in het kantoor. Of u nu op zoek bent naar een stoel zonder wielen of een stoel met wielen, officemeubels biedt het aan. Alle tweedehands kantoorstoelen worden nauwkeurig gecheckt op kwaliteit. De kwaliteit van de stoelen wordt met behulp van sterren beschreven. Stoelen met 5 sterren zijn nog zo goed als nieuw, terwijl stoelen met 1 of 2 sterren duidelijke gebruikerssporen hebben. Uiteraard wordt de prijs van het meubilair aangepast op de kwaliteit.

Tweedehands kasten

In een kantoor is behoefte aan opslagruimte. Of dit nu is voor administratie, producten of kantoorartikelen. Toch is de prijs van een nieuwe kast erg hoog. Bij Officemeubels bieden wij een groot aanbod aan gebruikte tweedehands kasten aan voor een lage prijs. Zo heeft u voortaan nooit meer last van te weinig opslagruimte en ziet het kantoor er netjes opgeruimd uit. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten kasten. Of u nu op zoek bent naar een archiefkast met lades, een lage kast met roldeuren of juist een hoge kast met roldeuren: Officemeubels heeft altijd een kast die past bij de inrichting van uw kantoorruimte.

Complete tweedehands werkplek

Omdat het inrichten van een kantoor een intensieve klus kan zijn, bieden wij ook complete werkplekken aan. Deze zijn nauwkeurig door ons samengesteld zodat de meubels echt bij elkaar passen. Een complete werkplek bestaat uit:

  • Tweedehands bureau
  • Tweedehands bureaustoel met wielen
  • Ladekast/dressoir

De complete tweedehands werkplekken van Officemeubels zijn uitermate geschikt voor een kantoor aan huis of een kantoor met weinig medewerkers. Met een complete werkplek is het kantoor gelijk compleet en hoeft u het alleen nog maar te decoreren voor extra sfeer.

Tweedehands kantoormeubels uitproberen

Zeker als er voor een grote groep medewerkers kantoormeubels gekocht moeten worden, is het fijn om te weten dat de meubels aan alle wensen voldoen. Kom daarom eens langs in onze showroom om de verschillende tweedehands bureaustoelen en bureaus te proberen. Op werkdagen zijn wij geopend van 08:00 tot 17:00. Wilt u liever op een zaterdag langskomen? Dat is geen enkel probleem, echter willen wij u wel vragen om hiervoor telefonisch een afspraak te maken.