Tweedehands bureaus
Sorteren op:
Sorteren op:

Tweedehands bureaus

Zoekt u een bureau maar niet teveel betalen, dan is Officemeubels uw betrouwbare partner. Wij zijn er in gespecialiseerd om gebruikte bureaus voor een scherpe prijs aan te bieden. Officemeubels biedt verschillende modellen en merken gebruikte bureaus aan. Voor elk kantoor hebben wij een geschikt bureau. De bureaus zijn van A-kwaliteit merken, en zijn in zeer nette staat.

Functie van een tweedehands bureau

Het bureau is, samen met een bureaustoel het belangrijkste onderdeel voor ieder kantoor en werkruimte. Bureaus zijn niet alleen bepalend voor de uitstraling en sfeer van uw kantoor, maar het draagt ook bij aan een productieve werkomgeving. Wij bieden bureaus aan in vele verschillende afmetingen, soorten, kleuren en gebruiksmogelijkheden.

Een tweedehands bureau kiezen

Om u te adviseren bij het kiezen van een bureau, hebben wij voor u een aantal selectie mogelijkheden op een rij gezet om tot een goede keuze te komen.

  1. Welke ruimte is beschikbaar waar het bureau komt te staan? Dit bepaald indirect het model en afmeting. In sommige gevallen zal dit een klein en compact bureau zijn of juist een groot hoekbureau. Wilt u ruimte besparen, overweeg dan flexwerkplekken, dit geeft een aanzienlijke ruimtebesparing.
  2. Waar gaat het bureau voor gebruikt worden en welk doel moet het dienen. Wordt het door slechts één persoon of door meerdere personen gebruikt. Dit kan van invloed zijn op de grootte het model of gebruiksmogelijkheden.
  3. Welke spullen moeten er op of nabij het bureau geplaatst worden. Is een monitorscherm en toetsenbord het enige, dan volstaat een standaardafmeting bureau. Heeft u veel archiefwerk dan zou een hoekbureau met een bijpassend ladeblok en een archiefkast uitkomst bieden.
  4. waar is de lichtinval van het zonlicht, en waar is de toegangsdeur ten opzichte van het bureau. Kan de gebruiker een goede en ergonomische zithouding aannemen aan het bureau. Dit zijn allemaal aandachtspunten bij de keuze van een goed bureau.
  5. Zeker voor de thuiswerkers is het fijn dat u bij ons kan kiezen uit verschillende modellen, soorten en kleuren bureaus, zodat u een keuze kan maken wat past bij uw overige meubels en aankleding, zonder kwaliteit in te leveren.

Vrijwel dagelijks wisselt ons aanbod aan tweedehands kantoormeubelen. Houd onze website in de gaten of breng een bezoek aan onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten dan kunt u contact met ons opnemen.

Goed georganiseerd aan het werk met tweedehands bureaus

Kantoorartikelen zijn ervoor gemaakt om het dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dit geldt voor de hele kantoorinrichting, zoals kasten, bureaustoelen en bureaus. Het ontwerp is praktisch en ze hebben vaak een lange levensduur. Nieuwe kantoorinrichting is echter duur en niet ieder bedrijf kan zich dit veroorloven in deze tijden van crisis. Bedrijven kiezen er daarom sneller voor om gebruikte materialen aan te schaffen, zoals tweedehands bureaus.

Het kopen van gebruikt meubilair is een goede manier om geld te besparen. U kunt snel en zonder hoge kosten extra werkplekken creëren voor uw medewerkers of zelfs uw hele kantoorinrichting vervangen. Zoals gezegd, zijn kantoorartikelen gemaakt van uitstekende materialen en hebben ze over het algemeen een lange levensduur. Ook gebruikte producten hebben nog steeds de goede kwaliteit die u zoekt, alleen dan voor een lagere prijs. Tweedehands bureaus zijn goedkoper dan nieuwe exemplaren, maar stuk voor stuk zien de bureaus in de collectie er nog uitstekend uit. Wij bieden onze producten aan in verschillende prijsklassen. Prijs en kwaliteit zijn nauw met elkaar verbonden, hoewel ook de goedkoopste producten er doorgaans nog erg goed uitzien.

Voor zowel particulieren als bedrijven

Tweedehands bureaus zijn er voor iedereen. U kunt een bestelling plaatsen voor grote aantallen, om een groot kantoor mee in te richten bijvoorbeeld, maar ook voor één enkel bureau kunt u bij ons terecht. Dit maakt gebruikte kantoormeubelen niet alleen geschikt voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven en zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers).

Zelfs voor particulieren die op zoek zijn naar een professionele werkplek zijn tweedehands bureaus een prima oplossing. Niet alleen op kantoor, ook thuis is het prettig wanneer uw administratie goed georganiseerd is. Een opgeruimde werkplek is dan essentieel. Wanneer u niet te veel geld hieraan wilt uitgeven, zijn gebruikte kantoormeubelen ideaal. Door de vele verschillende modellen die beschikbaar zijn, vindt u altijd een tweedehands bureau dat aan uw wensen voldoet en dat past in uw huis. Zo kunt u ook thuis georganiseerd werken.

Ieder bedrijf is anders en heeft een eigen uitstraling. Niet ieder tweedehands bureau past daarom bij elk bedrijf. Iedereen heeft een eigen voorkeur voor kleur, grootte. Er zijn tweedehands bureaus van verschillende merken in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Door het grote, vaak wisselende assortiment kunt u echter gemakkelijk slagen en de kantoorinrichting vinden die bij u en uw bedrijf past.

Duidelijk en overzichtelijk zoeken

Op de website kunt u in één oogopslag zien wat het aanbod is en in welke prijsklassen er tweedehands bureaus beschikbaar zijn. Ook de actuele voorraad wordt aangegeven, zodat u weet of er genoeg artikelen voor u beschikbaar zijn. Daarnaast wordt er een waardering gegeven aan de kwaliteit van de aangeboden bureaus. Hoewel alle aangeboden artikelen nog prima te gebruiken zijn, kan het zijn dat ze al wel sporen van gebruik vertonen. Deze waardering maakt duidelijk of dit zo is en in welke mate de tweedehands bureaus deze sporen hebben. Met al deze informatie kunt u dan ook snel een juiste keuze kunt maken.

Persoonlijk advies

Een kantoor is een ruimte waar u het grootste deel van de dag doorbrengt. Het is daarom van belang dat het op de meest efficiënte manier wordt ingedeeld, volgens de juiste ARBO-normen en ergonomische uitgangspunten. Het bureau speelt daarin een belangrijke rol. Het is als het ware het middelpunt van de kantoorruimte. Wanneer u dan ook een tweedehands bureau wilt aanschaffen, kunnen wij u advies geven en u helpen de juiste keuze te maken wanneer u er zelf niet helemaal uitkomt. Neem contact op voor advies op maat.