Tweedehands bureaustoelen
Sorteren op:
Sorteren op:

Tweedehands bureaustoelen

U wilt uw kantoor of thuiswerkplek voorzien van ergonomische bureaustoelen, conferentiestoelen, tweedehands werkstoelen, designstoelen, ergonomische werkstoelen of multifunctionele dan wel verstelbare kantoorstoelen? Neem dan eens een kijkje op onze website of in onze showroom. Hier vindt u een groot aanbod tweedehands bureaustoelen, kantoorstoelen, conferentiestoelen, designstoelen en werkstoelen van diverse bekende merken en gerenommeerde fabrikanten passend voor uw tweedehands bureau. Van design stoelen tot ergonomische tweedehands bureaustoelen design modellen en van gebruikte bureaustoelen tot verstelbare zetels. Alle tweedehands bureaustoelen voldoen aan de NPR 1813 norm. Dit betekend dat er met de maatvoering rekening is gehouden met de lichaamsmaten van de Nederlandse beroepsbevolking.

Verstelbare tweedehands bureaustoelen

De bureaustoelen in het assortiment tweedehands kantoormeubelen zijn uitgebreid op vele manieren te verstellen. Op een makkelijke wijze kunt u de bureaustoel volledig instellen naar uw persoonlijke voorkeur, zodat u gemakkelijk en comfortabel, een gehele werkdag op een bureaustoel kunt zitten. De opties die mogelijk zijn, schuifzitting, kantelbare zitting, tempur of gelzitting, verstelbare lendensteun, oppompbare lendensteun enz.

Opnieuw gestoffeerde gebruikte bureaustoel

Het is ook mogelijk om een opnieuw gestoffeerde bureaustoel te kopen. Deze professionele bureaustoelen worden met projectiestof opnieuw bekleed, en zien er weer nieuw uit, goed voor weer jaren zitplezier.

Professioneel gereinigde bureaustoel

Al onze bureaustoelen worden op een professionele manier gereinigd en technisch geheel nagezien voordat ze worden uitgeleverd

Aangepaste tweedehands bureaustoel

Ook staan er verschillende aangepaste bureaustoelen op de website en in de showroom. Ergonomische bureaustoelen speciaal voor mensen van 2 meter en langer, ook een ruime sortering bureaustoelen welke geschikt zijn tot 150 kilo. Voor mensen met rugklachten zijn er aangepaste bureaustoelen beschikbaar welke zijn voorzien van een opblaasbare lendensteun.

Naast een ergonomische bureaustoel, desgewenst multifunctioneel, verstelbare kantoorstoel, designstoel, conferentiestoel of design vergaderstoel, kunt u bij Officemeubels in Hazerswoude ook terecht voor kantoorstoelen, tweedehands bureaus en ander kantoormeubilair zoals kastenladeblokken en vergaderstoelen. Met een ruime ervaring zijn wij een gerenommeerde partij om u te adviseren bij de aanschaf van een professionele bureaustoel.