Sorteren op:
Sorteren op:

Tweedehands diversen

Op deze pagina hebben wij verschillende accessoires en onderdelen opgenomen voor het compleet maken van uw tweedehands kantoorinrichting. Deze passen bij de bureaus en werkplekken. Bijvoorbeeld kapstokken, scheidingswanden, wachtzitjes, postbakjes, stekkerblokken, verlengsnoeren, voetenbankjes en kabelbinders. Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden en keuzes.

Scheidingswanden en opzetwanden

Officemeubels biedt een uitgebreid assortiment akoestische scheidingswanden en opzetwanden aan. Deze scheidingswanden zijn ideaal om een kantoor flexibel in te delen. Bovendien zijn de scheidingswanden geluidsabsorberend wat een positieve invloed heeft op de omgevingsgeluiden in een kantoorruimte. Daarnaast zijn de scheidingswanden en opzetwanden perfect om meer privacy te creëren voor uw medewerkers. Binnen het assortiment van Officemeubels vindt u staande scheidingswanden en opzetwanden. De staande scheidingswanden zijn te bestellen in een koppelbare en losstaande uitvoering. Met name als u meerdere scheidingswanden naast elkaar wilt plaatsen in een kantoor, adviseren wij u koppelbare scheidingswanden.

Kapstokken

De vele soorten en maten staande kapstokken nemen relatief weinig ruimte in beslag. tegelijkertijd zorgen staande kapstokken voor een mooie invulling van uw bestaande of nieuwe ruimte. De vele design modellen worden afgewisseld met simpele en robuuste modellen, geheel naar uw wens.

Garderobekapstokken zijn robuust en stevig en zijn er in diverse afmetingen. De enkelzijdige modellen kunnen tegen een wand geplaatst worden, en nemen weinig ruimte in. Een aantal modellen garderoberekken kunnen optioneel voorzien worden van accessoires zoals wielen en kledinghangers. Ook voor magneetkapstokken kunt u bij ons terecht.

Officemeubels biedt u een ruim assortiment kapstokken in verschillende soorten en maten. Van een enkele staande kapstok, eventueel met parapluhouder tot een kapstok rek waar uw jassen met kledinghangers netjes naast elkaar hangen. In onze showrooms kunt u de verschillende kapstokken in het echt zien.

Kantoorbenodigdheden

Uiteraard mogen een aantal goede kantoorbenodigdheden niet ontbreken op uw kantoor. Voor bijvoorbeeld het archiveren van documenten kunt u gebruik maken van ordners of hangmappen. Met behulp van ladenblokken kunt u uw werkzaamheden heel gemakkelijk ordenen. Andere kantooraccessoires die wellicht handig kunnen zijn, zijn brievenbakken. Door gebruik te maken van a4bakjes voorkomt u dat papieren en dergelijke gaan rondslingeren op uw bureau. Andere kantoorbenodigdheden zijn papiervernietigers, concepthouders en CPU houders. Om uw kantoor verder aan te kleden, leveren wij ook hydrocultuur en kunstplanten. En om uw kabels netjes weg te werken, kunt u bij kabelmanagement diverse passende oplossingen vinden. Kortom, bij Officemeubels kunt u ook
terecht voor diverse kantoorbenodigdheden.

Receptiebalie, wachtzitje, ontvangstzitje, fauteuils, salontafels en banken

Voor de complete inrichting van uw receptieruimte heeft Officemeubels een uitgebreid assortiment aan receptiemeubelen en toebehoren. Dit receptiemeubilair is scherp geprijsd en bovendien snel leverbaar. U vindt in ons assortiment onder meer receptiebalies, ontvangstzitjes, salontafels, wachtzitjes, wachtbanken en fauteuils. De balies zijn leverbaar in diverse modellen en afmetingen. In een receptieruimte of wachtkamer mag een comfortabele zithoek uiteraard zeker niet ontbreken. U vindt op onze website verschillende comfortabele banken, design fauteuils en mooie salontafels. Met ons assortiment heeft u dus tal van mogelijkheden om uw receptieruimte in te richten.

Neem contact op met Officemeubels!

Heeft u vragen over onze tweedehands kantoormeubelen dan kunt u direct contact met ons opnemen.