Tweedehands kasten
Sorteren op:
Sorteren op:

Tweedehands kasten

Zoekt u een tweedehands kast om uw dossiermappen of documenten netjes in op te bergen? Voor een tweedehands kast gaat u naar Officemeubels. Wij hebben een ruim aanbod van diverse tweedehands kasten voor gebruik binnen uw bedrijf of thuiswerkplek. Veel van onze gebruikte kasten, zoals de tweedehands roldeurkast, zijn in zeer nette staat, en zijn in gebruik gelijkwaardig aan een nieuwe roldeurkast. Het verschil ziet u terug in de prijs, want een tweedehands kast kost maar een fractie van de nieuwprijs.

Een tweedehands kast is uitstekend te combineren met de vele tweedehands werkplekken. Maar denkt u bijvoorbeeld aan de bijdrage die u levert met de aanschaf van tweedehands kantoormeubelen aan het duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en de lagere belasting van het milieu. De tweedehands kasten zijn geschikt om uw ordners en of hangmappen in op te bergen. De kasten zijn standaard voorzien van legborden, maar kunnen naar wens ook worden uitgerust met uittrekframes en hangmapladen. De tweedehands kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor u vrijwel altijd een passende kast kunt vinden die voldoet aan uw wensen en past bij uw overige interieur. Ook kunt u kiezen tussen een kunststof of een staal lamel of een andere kleur topblad voor uw tweedehands roldeurkast.

Tijdschriftenkast, vitrinekast of andere tweedehands kast

Tweedehands of gebruikte folderkasten of tijdschriftenkasten zijn uitermate geschikt om uw folder of documentatie materiaal te tonen, en kunnen geplaatst worden in een wachtruimte, showroom of lounge.

Tweedehands kast bekijken in onze showroom

Een groot deel van ons assortiment tweedehands kasten en tweedehands kantoormeubilair, staat opgesteld in onze showroom in Hazerswoude, en is daar te bezichtigen. Ook op de website onder kasten, kunt u een indruk krijgen van het aanbod tweedehands kasten welke wij op voorraad hebben.

Garantie op een tweedehands kast

Voordat de tweedehandse kasten worden uitgeleverd, worden de kasten aan een uitgebreide inspectie ontworpen, daar waar nodig hersteld en gesmeerd, zodat de gebruikte roldeurkast weer net zo soepel loopt als een nieuwe roldeurkast. Hierna krijgen de gebruikte kasten een uitgebreide reinigingsbeurt. Als de roldeurkast dan voldoet aan onze strenge kwaliteitsnorm, dan wordt deze geleverd met garantie.

Vragen over tweedehands kasten

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen.