Tweedehands ladeblokken
Sorteren op:
Sorteren op:

Tweedehands ladeblokken

Bij Officemeubels vindt u een groot assortiment tweedehands kantoormeubelen onder andere van de topmerk Aspa ladeblokken en Ahrend ladeblokken. Deze ladenblokken of rolblokken zijn in verschillende maten, topbladen en kleuren te kopen. De ladeblokken met dossierlade voor DIN A4, hangmappen en folie formaten zijn uitermate geschikt voor het opbergen van alle kantoorbenodigdheden.

Bijpassend kantoormeubilair voor uw ladeblokken

Bij de ladeblokken zijn ook het bijpassende kantoormeubilair in dezelfde lijn en merk te verkrijgen.
De categorie ladeblokken bevatten naast goedkope rolblokken ook dossierkasten.De dossierkasten zijn voorzien van 2,3 of 4 laden, en zijn geschikt om grote hoeveelheden hangmappen op te bergen. De ladeblokken zijn uitgevoerd in hoogwaardig meubelstaal en daardoor heel stevig en duurzaam. De laden zijn voorzien van een zwaar uitgevoerde geleiderails en tot 115% te openen.

Ook zijn de rolblokken standaard voorzien van lade blokkering, hierdoor is maar 1 lade tegelijk te openen, dit voorkomt dat het ladenblok voorover kantelt bij meerdere geopende laden. Alle ladeblokken zijn snel leverbaar en worden met garantie geleverd.

Bij binnenkomst worden de ladeblokken uitgebreid gecontroleerd. Indien de rolblokken aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen worden ze voorzien van een oké stikker. Als de ladeblokken van deze stikker zijn voorzien, dan voldoet het rolblok aan de hoogste kwaliteitseisen.

Neem contact op met Officemeubels!

Heeft u vragen over ladeblokken of wilt u een offerte voor een groter aantal ladenblokken? Of advies van onze deskundige medewerkers? Dan kunt u met ons bellen of eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.