Tweedehands stoelen
Sorteren op:
Sorteren op:

Tweedehands stoelen

Officemeubels heeft een uitgebreid assortiment meubels voor uw vergaderruimte. Wij zijn het adres voor gebruikte vergaderstoelen tegen aantrekkelijke prijzen. U vindt bij ons diverse soorten stoelen in diverse soorten en uitvoeringen. Van zeer eenvoudig en stapelbaar tot luxe designstoelen.

Kies de juiste stoel(en)

Op uw vergaderstoelen zitten zowel uw eigen werknemers als (toekomstige) klanten. Dus is het belangrijk dat u een goede keuze maakt. Waar let u op en wat is een geschikte stoel voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur? En hoe kiest u een geschikte bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken? Wij geven u hierover graag advies. Wat is belangrijk als u een geschikte vergaderstoel zoekt, die meerdere mensen als comfortabel ervaren

Vergaderstoelen uitproberen?

Hebt u een of meerdere stoelen gezien die u eens wilt uitproberen? Wij ontvangen u graag in onze showroom, om onder het genot van een kopje koffie de stoelen uit te proberen. Wij geven u dan graag advies.

Tweedehands stoelen: een bewuste keuze

U hebt nieuwe stoelen voor uw werkruimte of kantoor nodig? Bij Officemeubels vindt u een groot assortiment tweedehands kantoormeubelen waaronder tweedehands stoelen in alle soorten en maten. Wij helpen u graag om de juiste stoelen te vinden die volledig voldoen aan al uw wensen. Let bij de aankoop allereerst op het gebruiksdoel. Het kan nogal schelen of ze bedoeld zijn voor een kantoor, een kleine werkplek, een vergaderruimte, een wachtkamer of een showroom. Wij hebben voor elk gebruiksdoel de juiste spullen op voorraad. Van tijdloos klassiek tot gewaagd modern design, voor elke stijl of smaak bent u bij ons aan het juiste adres.

Kiezen voor stijl

Het is belangrijk dat u bij de aankoop een goede keuze maakt. Vaak zullen zowel uw medewerkers als uw klanten gebruik maken van de tweedehands stoelen. Het is dus van belang dat de stoelen het juiste zitcomfort en de juiste uitstraling hebben voor het doel waar u ze voor gebruikt. Soms staan stoelen in een vaste opstelling, bijvoorbeeld in een wachtkamer. Het aanwezige meubilair kan veel over uw bedrijf vertellen nog voordat de klant u de hand heeft geschud. Stijl en uitstraling zeggen soms meer dan duizend woorden. Elegant design kan een teken zijn dat u hecht aan kwaliteit en creativiteit. Kiest u voor praktisch gemak bij uw tweedehands stoelen, dan vertelt u daarmee dat uw bedrijf een no-nonsense aanpak heeft.

De juiste plek

Het gebruiksdoel is vaak bepalend voor een keuze. Neem bijvoorbeeld de keuze voor de juiste zitting. In een kantine of lunchruimte zijn lichte stoelen met een zitting van hout of kunststof een praktische keuze. In een vergaderruimte zult u vaak wat meer hechten aan een luxe uitstraling met een optimaal comfort, waarop het ook bij langdurige vergadersessies prettig zitten is. U wilt immers niet dat uw gesprekspartner uit puur ongemak van de onderhandelingstafel weg wil lopen. In dat geval zijn zachtere exemplaren met stoffen of lederen bekleding en gerieflijke armleuningen een goede keuze. Hiërarchie kan ook een rol spelen in de juiste keuze voor de juiste locatie. Soms wilt u zich als directie onderscheiden, in andere gevallen wilt u misschien juist de onderlinge gelijkwaardigheid benadrukken met uw keuze voor tweedehands stoelen. Met onze lange ervaring in de verkoop denken wij graag met u mee over de juiste oplossing op de juiste plek.

Praktisch gemak

Stoelen kunnen los van elkaar staan, maar in sommige situaties is het handig als ze in rijen aan elkaar geklikt kunnen worden, bijvoorbeeld bij een presentatie voor een flink aantal genodigden. In zulke gevallen kan het eveneens handig zijn dat de stoelen gestapeld kunnen worden, zodat ze makkelijk weggeborgen kunnen worden op momenten dat ze niet nodig zijn. Soms is het handig dat losse stoelen makkelijk verplaatsbaar zijn, dan kunt u kiezen voor een draaibare stoel op wieltjes. Voor bureaustoelen vinden we dat heel normaal, maar er zijn meer situaties waarin verrijdbare stoelen handig zijn. Let u wel op de ondergrond waar de tweedehands stoelen op komen te staan. Voor harde vloeren wordt een ander type wieltjes aanbevolen dan op een zachtere ondergrond.

Welkom in onze showroom

U bent van harte welkom om in onze showroom de beschikbare modellen tweedehands stoelen te komen bekijken. U kunt bij ons ter plaatse uitproberen en het zitcomfort beoordelen. Onder het genot van een kopje koffie helpen wij u graag om een juiste keuze te maken die past bij uw situatie en specifieke wensen. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop weten wij als geen ander hoe het zit.